Tietosuojakäytäntö

Web-sivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Avaamalla tämän sivuston, sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehdot käyttöehdot, kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten sekä hyväksyy, että hän velvollinen noudattamaan paikallisten lakien. Jos et ole samaa mieltä jonkin näistä termeistä, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän sivuston sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännön alaisia.

2. Käytä lisenssiä

Lupa myönnetään tilapäisesti ladata yhden kopion materiaaleista (tiedot tai ohjelmistot) on heijaa.fi kotisivuilta henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäinen katselun vain. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei nimikkeen siirtoa ja tämän käyttöoikeuden nojalla et voi:
muokata tai kopioida materiaaleja;

 • käyttää materiaalia mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen näyttöön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
 • yritä purkaa tai kääntää ohjelmistoa, joka sisältyy heijaa.fi:n verkkosivustoon;
 • poista tekijänoikeudet tai muut merkinnät materiaaleista; tai
 • siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai ”peilata” materiaalit millä tahansa muulla palvelimella.

Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, jos rikkoo jotain näistä rajoituksista ja se voi irtisanoa heijaa.fi milloin tahansa. Kun olet lopettanut näiden materiaalien katselun tai tämän käyttöoikeuden lopettamisen jälkeen, sinun on tuhottava kaikki hallussaan olevat ladatut materiaalit joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Vastuuvapauslauseke

Materiaalit heijaa.fi:n verkkosivustolla tarjotaan ”sellaisenaan”. heijaa.fi ei takaa, eikä epäsuoraa, ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tai ei-immateriaalioikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamista. Edelleen, heijaa.fi ei takaa tai tee esityksiä koskevat tarkkuutta, todennäköinen tuloksia tai luotettavuutta materiaalien käyttöä sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisia ​​aineita tai mitä tahansa sivustoja linkitetty näille sivuille.

4. Rajoitukset

Missään tapauksessa heijaa.fi tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä,), jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia heijaa. FI: n Internet-sivuilla, vaikka heijaa.fi heijaa.fi tai valtuutettu edustaja on ilmoittanut suullisesti tai kirjallisesti tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoituksia epäsuorien takuiden tai vastuun rajoitukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja errata

Materiaalit, jotka näkyvät heijaa.fi:n verkkosivuilla, voivat sisältää teknisiä, kirjoitus- tai valokuvausvirheitä. heijaa.fi ei takaa, että mikään verkkosivustolla olevista materiaaleista on tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. heijaa.fi voi tehdä muutoksia verkkosivuillaan oleviin materiaaleihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. heijaa.fi ei kuitenkaan ole sitoutunut päivittämään aineistoa.

6. Linkit

heijaa.fi ei ole tarkastellut kaikkia Internet-sivustoihinsa liittyviä sivustoja eikä ole vastuussa tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Linkkien sisällyttäminen ei merkitse sitä, että sivuston heijaa.fi hyväksyy. Tällaisen linkitetyn sivuston käyttö on omalla vastuullasi.

7. Sivuston käyttöehdot Muutokset

heijaa.fi voi muuttaa näitä käyttöehtoja verkkosivuillaan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näiden käyttöehtojen nykyistä versiota.

8. Sovellettava laki

Kaikki väitteet, jotka liittyvät heijaa.fi kotisivuilta sovelletaan lakeja Suomen valtion huomioimatta sen ristiriitaa koskevia määräyksiä.

Yleiset ehdot, jotka koskevat verkkosivuston käyttöä.

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä. Niinpä olemme kehittäneet tätä politiikkaa, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käytämme, kommunikoida ja luovuttaa ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.

 • Ennen henkilötietojen keräämistä tai sen aikana tunnistetaan tarkoitukset, joihin tietoja kerätään.
 • Keräämme ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ainoastaan ​​tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin, ellemme suostumus kyseisen henkilön tai lain vaatimalla tavalla.
 • Pidämme vain henkilötietoja niin kauan kuin ne ovat välttämättömiä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön tietoon tai suostumukseen.
 • Henkilötiedot pitäisi olla merkitystä siihen tarkoitukseen, johon se on tarkoitus käyttää, ja, siinä määrin kuin niitä tarvitaan näihin tarkoituksiin, olisi oltava tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla.
 • Me suojelemme henkilökohtaisia ​​tietoja kohtuullisen turvallisuuden suojaa katoamisen tai varkauden sekä luvatonta käyttöä, luovutusta, kopiointi, käyttö tai muuntelu.
 • Annamme asiakkaille helposti tietoa henkilötietojen hallintaa koskevista käytännöistämme ja käytännöistämme.

Olemme sitoutuneet toimintaamme näiden periaatteiden mukaisesti sen varmistamiseksi, että henkilötietojen luottamuksellisuus suojataan ja ylläpidetään.